شیراز - استاندار فارس گفت: دانشجویان و دانشگاهها نباید تک بُعدی باشند بلکه دانشجو باید با سیاست و جامعه اشنا باشد.
به گزارش خبرگزاری مهر، محمدهادی ایمانیه در آئین اختتامیه دهمین جشنواره رویش اظهار کرد: دانشجویان از استعدادها و ظرفیتهای قابل توجهی بهره میبرند اما باید شرایط را برای بهرهگیری از این استعدادها فراهم کنیم.
خبرگزاری مهرایمانیهاستاندار فارس ادامه داد: هر دانشجویی میتواند یک خطاط، موسیقیدان، نویسنده و حتی ورزشکار خوبی نیز باشد؛ لذا در وهله نخست بایستی جوانان را در راستای شکوفایی استعدادهایی که دارند پرورش دهیم.
ایمانیه اضافه کرد: طبق قانون اساسی جمهوری اسلامی وظیفه حاکمیت و دولت این است که راه را برای شکوفایی استعدادهای هر فرد ایرانی باز کند؛ وظیفه ما این است که شرایط را برای پرورش استعدادهای جوانان فراهم کنیم تا افزون بر تلاش خانوادهها هر دانشجو بتواند مسیر خود را در جهت رشد استعدادهایش در دوران دانشگاه و حتی پس از فارغالتحصیلی ادامه دهد.
ایمانیهوی بیان کرد: یکی از مشکلات ما این است که وقتی دانشجویی یک بعدی و فقط مشغول خواندن درسهایش باشد و تنوعی را تجربه نکند دچار خستگی میشود؛ یکی از عادتهای من در زندگی شخصیام این است که اگر بخواهم کتاب هم بخوانم همزمان مشغول خواندن ۲ یا سه کتاب میشوم؛ همیشه کتابهای مختلفی را برای خواندن انتخاب میکنم؛ در زمان دانشگاه نیز در درسخواندنم تنوع ایجاد میکردم.
استاندار فارس اظهار کرد: کارهای فرهنگی و اجتماعی در کنار درسخواندن به ایجاد نشاط و انگیزه در دانشجویان کمک شایانی میکند. دانشجویان وقتی متوجه دردها و نیازهای مردم شوند خیلی جدیتر به درس خود توجه میکنند با این امید که پس از فارغالتحصیلی گوشهای از دردهای مردم را برطرف کنند و آلام جامعه را کاهش دهند.
وی عنوان کرد: وظیفه وزارت علوم، وزارت بهداشت و دانشگاهها نیز این است که اعتبارات لازم را برای تهیه زیرساختها و پیشفرضها و پیش زمینههایی که لازم است فراهم کند. در حال حاضر اکثر دانشگاهها برای برپایی همایشها و جشنوارهها با کمبود اعتبار مواجه میشوند چراکه در حداقلها هم دچار مشکلات مالی هستند.
ایمانیه با اعتقاد به اینکه دانشگاه نباید تک بُعدی باشد، گفت: نمیتوانیم با دانشجویی تک بُعدی انتظار پیشرفت در کشور داشته باشیم؛ لذا از رؤسای دانشگاههای استان فارس خواهشمندم زمینهها را برای بروز استعدادهای متنوع و متعدد دانشجویان فراهم کنند و وزارت علوم هم با تخصیص اعتبارات به این مهم به ویژه در بودجه ۱۴۰۲ در مسیر ظهور و بروز استعدادها در یک محیط علمی و بدون حاشیه گام بردارند. نمایندگان مجلس هم بایستی در این زمینه کمک کنند.
ایمانیهاستاندار فارس ایجاد یک محیط علمی، بدون حاشیه و با نشاط در دانشگاه را مبتنی بر باز کردن مسیرهای منطقی و علمی و ایجاد راه دستیابی به حق مردم و جوانان دانست و گفت: در غیر این صورت دانشجویان یا به حاشیه میروند و یا به افسردگی و گوشهگیری کشیده میشوند.
وی در ادامه اظهار کرد: ما همواره معتقد بودهایم انسانی که یک بُعدی بار بیاید و تنها به درس خواندن اکتفا کند در زندگی شخصی، خانوادگی و اجتماعی موفق نخواهد بود و اگر به این روند ادامه دهد در جامعه با مشکل مواجه خواهد شد.
شناسه خبر: 859516